"Raak Geïnspireerd"

EXCLUSIVE

OUTDOOR

LIVING

vraag meer info

Nieuwe website WE-Maatdesign ONLINE!!

Na een korte periode van creatieve ontwikkelingen en intensief beraad, mag ik als eigenaar met veel trots de nieuwe website van WE-Maatdesign presenteren. Met Leon Geraedts van Creative Impact Point als ontwerper en bouwer, zijn we erin geslaagd om een mooie, duidelijke en ik hoop een zeer inspiratie volle site te lanceren die mensen aanspoort om ook hun tuin om te toveren in een sfeervol en warme verblijfsomgeving. We hopen op veel positieve reacties.

www.we-maatdesign.eu

uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons op

Contact

WE-Maatdesign

Oude Lindestraat 46

6411 EJ Heerlen

Tel. +31 6 21 10 80 84

info@we-maatdesign.eu

KvK nr. 14092308

IBAN NL26 RBRB 0852 1748 29

  • White Facebook Icon

Stuur ons uw vraag

@2017 WE-Maatdesign  |  Design Creative Impact Point