top of page

"Raak Geïnspireerd"

EXCLUSIVE

OUTDOOR

LIVING

vraag meer info

WE-Maatdesign heeft een nieuw logo en nieuwe huisstijl!!

Hierbij wil ik Léon Geraedts van Creative Impact Point graag bedanken voor het ontwerp van mijn nieuw logo en het maken van een geweldig mooie website. Chapeau voor zijn creativiteit en service. Ik ben erg blij met het resultaat!

Het WE-Maatdesign logo... waar staat het voor?

Vorm: Architectonische losse elementen die een geheel vormen.

De vormen zijn afgerond om een vriendelijke ontspannen sfeer op te roepen. Overal even dik..... wat zorgt voor een moderne, frisse en stylistische uitstraling.

Door vorm en kleurgebruik is er een connectie tussen de "W" en de "E".

Dit symboliseert kwa vorm de overkapping en de connectie tussen binnen en buiten. Binnen en buiten deze "overkapping" is het zonnig en plezierig. Het kader (vierkant/blokvorm) straalt stabiliteit en betrouwbaarheid uit.

Kleur: Het oranje/geel staat voor warmte, plezier, originaliteit en vrijheid. Het doet zomers aan en symboliseert het prettig verblijven in de "exclusieve outdoor living" ontworpen door WE-Maatdesign. Bruin is "down to earth" en staat voor stabiliteit, materialen zekerheid en het vergaren van materialen rijkdom.

uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons op
bottom of page